EAST SIDE FASADA

Molimo vas kliknite na sprat, kako biste vidjeli projekat sa svim stanovima na tom spratu.

Slobodno
Rezervisano
Zauzeto
prizemlje

Savremeni objekat, East Side, nalazi se u jednom od najljepših djelova grada. Ušuškan je uz netaknutu prirodu brda Ljubović, na svega deset minuta od centra grada i starog jezgra grada Podgorice, Stare Varoši, koja još uvijek čuva duh prošlih vremena.

Veoma atraktivna lokacija zadovoljava i najviše standarde komfornog stanovanja. Odlična povezanost sa saobraćajnicama koje vode ka ostalim djelovima grada, neposredna blizina vrtića, osnovne i dvije srednje škole kao i svih ostalih sadržaja, čini East Side izuzetno udobnim i praktičnim za život svih generacija.

Pri projektovanju East Side vodilo se računa da se zadovolje potrebe i najzahtjevnijih korisnika, i da se svojim sadržajem boravak učini što prijatnijim. Objekat je sagrađen od vrhunskih materijala sa posebnim akcentom na kvalitet izvođenja radova u svim fazama gradnje.

Eeast Side se sastoji od prizemlja, koji predstavlja poslovni dio zgrade, uz još pet spratova za stanovanje. U ponudi su po strukturi jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.  Svaki budući stanar East Sida ima mogućnost kupovine garažnog mjesta u zgradi.

Luksuzno opremljeni stanovi, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, a posebno originalnih arhitektonskih rješenja, garancija je da je East Side pravi izbor za Vas.

Objekat je opremljen:

- demit fasadom
- prizemlje od kamena
- PVC bravarija
- blind vrata
- parket i keramika prve klase
- sanitarije renomiranih proizvođača